15 feb. 2014

Erepenning van de Stad Grave voor Piet Vollenberg postuum uitgereikt door burgemeester Lex Roolvink aan Elly Vollenberg in de monumentale St.Elisabeth Dom.


Tijdens een indrukwekkende Dienst van Woord en Gebed in de Graafse   St.Elisabeth Dom reikte onze burgemeester Lex Roolvink postuum de erepenning van de Stad Grave uit aan de echtgenote van Piet Vollenberg, Elly Vollenberg, uit.

Een grote groep van 22 senatoren van het Pothuusburgse Senatoren Convent begeleidde Piet en zijn familie van het Mortuarium in de Oliestraat naar de kerk en zij bewezen zo de laatste eer aan Ere Senator Piet Vollenberg.

Dankzij Jan Verhaaren waren alle oud-prinsen goed geïnstrueerd. Jan sprak in de kerk ook namens ons een dankwoordje richting Piet uit. Piet was een tijdje voorzitter en secretaris tegelijk van het Convent van Oud-Prinsen. Met zijn oude remington typemachine maakte hij de notulen.

Een achttal slippendragers flankeerden de rouwauto. In de kerk en in het crematorium stonden 6 oud-prinsen naast de baar van de overledene.

In de kerk en bij het crematorium vormden we met zijn allen een erehaag.

Rust Zacht Piet

Sterkte voor Elly, Ronny en Heike, Joyce en Patrick, Joshua en Kathleen, Timothy, Jason en Alice.Geen opmerkingen: