21 dec. 2016

Oud nieuws dat weer actueel is. Herinner de CDK er maar eens aan wethouder Joon! Bezoek commissaris van de koning aan Grave.
In 2013 bracht Commissaris van de Donk een bezoek in Grave.

Commissaris van de Donk vertelde op het einde van zijn bezoek dat hij al eerder op bezoek was geweest: “Als je in Grave rondloopt, krijg je een beetje een vakantiegevoel. Jullie hebben goud in handen wat betreft toerisme. Grave heeft geschiedenis die overtuigt. Dit moet je actiever inzetten, want toerisme geeft ook werkgelegenheid. 

Er zijn goede plannen voor herzieningen in dit gebied, denk aan de oude stadspoort (Hampoort). Hoe is het toch mogelijk dat vroeger zo gedacht werd over historische monumenten? De stadspoort ‘openmaken’ en het gebied in historisch perspectief herzien, zijn initiatieven die ik van harte steun.”

Bron: Citaat uit de Maasdriehoek

P.S. Naschrift fractievoorzitter Keerpunt 2010:

Ik herinnerde de huidige commissaris er aan dat zijn voorganger mevr. Hanja May Weggen zich warm zou maken om de Hampoort te ontsluiten en de N wegen aan te pakken. Maak de grote weg van Maasbrug tot Velp snel een 50 kilometerweg herhaalde ik maar weer eens. 

Benieuwd of zijn komst van invloed zal zijn bij ontwikkelingen VISIO terrein bijv. Omdat U via de Maasdriehoek vernam over dit bezoek neem ik ook de vrijheid U mijn inbreng niet te onthouden! 

Geen opmerkingen: